Firmware frissítés, firmware frissítéshez segítség |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Firmware frissítés, firmware frissítéshez segítség |
Jan 14 2008, 10:44 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 14-January 08 Felhasználó sz.: 114 |
Sziasztok!
Ennek a topicnak a lényege hogy megtudjuk honnan lehet a kapott termékhez firmware-t letölteni. Nekem egy Duino Dfp-265-m van aki tud kérem segítsen. Előre is köszi! |
|
|
|
Jan 14 2008, 06:38 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 336 Csatlakozott: 9-November 07 Lakhely: Budapest Felhasználó sz.: 6 |
Sziasztok! Ennek a topicnak a lényege hogy megtudjuk honnan lehet a kapott termékhez firmware-t letölteni. Nekem egy Duino Dfp-265-m van aki tud kérem segítsen. Előre is köszi! Szia! Tudomásom szerint nincsen hozzá firmware. -------------------- Speedshop Kft.
|
|
|
|
| Vendég_Dark_* |
Jan 15 2008, 09:05 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Azért Köszi! Ha valaki esetleg még is tud írjon. Vagy bármely más termékről is lehet írni:)
|
|
|
|
| Vendég_Csiszi_* |
Feb 13 2008, 05:11 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
szia, nekem is van egy kis problémám:S arról lenne szó, hogy nekem van egy alcor nun mp3/mp4 és kaptam hozzá firmware frissítést egy CD-n.. de nemtudom sehogy se frissíteni, mert a tájékoztató rosszul írja le.. leírom hogy hogy:
1, Kapcsolja ki a készüléket, és a bekapcsoló gombot állítsa "OFF" állásba, majd nyomja be és tartsa benyomva a "Play" gombot, és csatlakoztassa a géphez (ez nekem simán ment) 2, A számítógép felismeri a csatlakoztatott készülésket, mint "rock USB Device" , és kérni fogja a megfelelő eszközmeghajtót. Az eszközmeghajtó telepítéséhez használja a mellékelt CD-t. (ez is tökéletessen ment) 3, Most már megkezdheti a frissítést a "Frissítés" opció használatával. (????) tovább is van, de én a 3-asnál ragadtam le, mivel hogy sehol sincs frissítés opció, kivéve az MP4-emen, amit nem lehet használni, amikor USB kapcsolatba van a géppel, mert akármit nyomok rajta nem hozza be a menüt.. Gépen nem találtam frissítést, és tuti, hogy nem kell kihúzni az USB-t, mert azt meg a végén írja.. ha tudtok légyszives segítsetek.. előre is köszönöm üdv: Csiszi |
|
|
|
Feb 14 2008, 06:28 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 336 Csatlakozott: 9-November 07 Lakhely: Budapest Felhasználó sz.: 6 |
szia, nekem is van egy kis problémám:S arról lenne szó, hogy nekem van egy alcor nun mp3/mp4 és kaptam hozzá firmware frissítést egy CD-n.. de nemtudom sehogy se frissíteni, mert a tájékoztató rosszul írja le.. leírom hogy hogy: 1, Kapcsolja ki a készüléket, és a bekapcsoló gombot állítsa "OFF" állásba, majd nyomja be és tartsa benyomva a "Play" gombot, és csatlakoztassa a géphez (ez nekem simán ment) 2, A számítógép felismeri a csatlakoztatott készülésket, mint "rock USB Device" , és kérni fogja a megfelelő eszközmeghajtót. Az eszközmeghajtó telepítéséhez használja a mellékelt CD-t. (ez is tökéletessen ment) 3, Most már megkezdheti a frissítést a "Frissítés" opció használatával. (????) tovább is van, de én a 3-asnál ragadtam le, mivel hogy sehol sincs frissítés opció, kivéve az MP4-emen, amit nem lehet használni, amikor USB kapcsolatba van a géppel, mert akármit nyomok rajta nem hozza be a menüt.. Gépen nem találtam frissítést, és tuti, hogy nem kell kihúzni az USB-t, mert azt meg a végén írja.. ha tudtok légyszives segítsetek.. előre is köszönöm üdv: Csiszi Szia! Sajnos nem forgalmazzuk ezt a készüléket, így nem igazán van tapasztalat a frissítésével kapcsolatban. -------------------- Speedshop Kft.
|
|
|
|
| Vendég_faithy_* |
Apr 24 2008, 01:52 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
No. Ha még érdekel valakit az Alcor nun MP4 lejátszó frissítése:
www.infopatika.hu (Ő is egyike azon ritka forgalmazók táborának, aki törődik a vásárlóival) Onnan lehet a készülék firmware-ét lehúzni. Ha tökéletesen működik a kütyü, NEM SZABAD megpiszkálni! Én is csak azért futottam bele, mert az enyém működésképtelenné vált egy jól sikerült számítógépről való lehúzás után! Érdemes amúgy a 'Hardver biztonságos eltávolítása' című funkciót használni, hacsak nem akar az ember sűrűn frissíteni. Az oldal tartalmazza a frissítés menetét is, ami megegyezik a kézikönyvben leírtakkal, és pontos! (ráadásul) Még esetleg egyéni tapasztalatként: Először írási hibával leállt nálam a frissítés, aztán később rájöttem, hogy a frissítés teljes időtartama alatt nyomva kell tartani a PLAY gombot. Ezt ebben a formában nem tartalmazza a tájékoztató sem! Üdv: faithy |
|
|
|
Sep 26 2009, 01:01 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 26-September 09 Felhasználó sz.: 1,151 |
Sziasztok!!Szeretném egy okos ember segítségét kérni!!Nekem van egy Newsmy/Newman momo-x6 mp5 lejátszóm és teljesen meghalt be se kapcsol!!Nem tom mi a baja de a firmware re gyanakszom de 1 a ciki nem találok sehol rá.Még a hivatalos oldalon se!!kérlek titeket ha valaki pls segítsen nekem.Mert így egy király mp5 helyett van 1 4 gb os pendrive om:D
|
|
|
|
| Vendég_reset_* |
Sep 26 2009, 09:00 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!!Szeretném egy okos ember segítségét kérni!!Nekem van egy Newsmy/Newman momo-x6 mp5 lejátszóm és teljesen meghalt be se kapcsol!!Nem tom mi a baja de a firmware re gyanakszom de 1 a ciki nem találok sehol rá.Még a hivatalos oldalon se!!kérlek titeket ha valaki pls segítsen nekem.Mert így egy király mp5 helyett van 1 4 gb os pendrive om:D nincs rajta valahol egy pici lyuk? ha igen nyomd be egy tűvel pár mp-ig. |
|
|
|
| Vendég_reset_* |
Sep 26 2009, 09:05 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!!Szeretném egy okos ember segítségét kérni!!Nekem van egy Newsmy/Newman momo-x6 mp5 lejátszóm és teljesen meghalt be se kapcsol!!Nem tom mi a baja de a firmware re gyanakszom de 1 a ciki nem találok sehol rá.Még a hivatalos oldalon se!!kérlek titeket ha valaki pls segítsen nekem.Mert így egy király mp5 helyett van 1 4 gb os pendrive om:D http://en.meizu.com/PRODUCT_X6.asp és itt a firmware momo és meizu nem egy és ua? sztem http://en.meizu.com/down_x.asp?MZ_ID=59&Type=2 |
|
|
|
| Vendég_anmenia_* |
Oct 4 2009, 07:28 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Vendég_anmenia_* |
Oct 4 2009, 07:37 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!!Szeretném egy okos ember segítségét kérni!!Nekem van egy Newsmy/Newman momo-x6 mp5 lejátszóm és teljesen meghalt be se kapcsol!!Nem tom mi a baja de a firmware re gyanakszom de 1 a ciki nem találok sehol rá.Még a hivatalos oldalon se!!kérlek titeket ha valaki pls segítsen nekem.Mert így egy király mp5 helyett van 1 4 gb os pendrive om:D hello, én is a momox6-hoz kerestem firmwaret, kb. egy egész napig, és végül hihetetlen,de igaz, egy kínai nyelvű oldalon, magam se értem hogyan, u.is a nyelvet nem beszélem, de megtaláltam...itt a link: http://driver.zol.com.cn/link/33/325902.shtml a letöltőjel melleti ákombákomfeliratra kell kattintani (az 1ikre), letölteni és a setup.rkw nevezetű filet kell bemásolni a lejátszóba...majd leválasztani a gépről, kikapcsolni, majd újra visszacsatlakoztatni... és aztán ügyesen átváltoztatni a nyelvet kínairól angolra:) nekem működött,kár hogy az én eredeti problémámat, miszerint a lejátszóm nem hajlandó a diktafon funkcióját működtetni, nem oldotta meg...fuck. |
|
|
|
| Vendég_Peti_* |
Nov 8 2009, 03:43 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok! TakeMS MEM-P3 blade típusú lejátszóhoz kellene firmware. Segítségeteket előre is köszönöm
|
|
|
|
| Vendég_Gody_* |
Dec 25 2009, 10:36 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
sziasztok nekem egy myaudio MA905 mp5 lejátszóm van nem tud valaki hozzá frisitést
|
|
|
|
Feb 6 2010, 10:29 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 6-February 10 Felhasználó sz.: 1,377 |
Sziasztok!!!A lányomnak van egy "nevenincs" mp5 lejátszója ami sajnos be sem kapcsol..... a vaterán vásároltuk
vatera.hu/mp3_mp4_mp5_16gb_3_kijelzo_vadonat_uj_162533753.html ilyen tipusú mint amit a linken láttok.nem tudom firmware frissítéssel esetleg megoldható lenne e a probléma és azt sem ha igen akkor honnan szerezhetem be mert cd nem volt hozzá.Köszönöm a válaszokat!!! /csatolmányként feltöltöttem róla egy képet/ |
|
|
|
Jul 27 2010, 08:33 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 19-February 09 Felhasználó sz.: 808 |
Sziasztok!!!A lányomnak van egy "nevenincs" mp5 lejátszója ami sajnos be sem kapcsol..... a vaterán vásároltuk vatera.hu/mp3_mp4_mp5_16gb_3_kijelzo_vadonat_uj_162533753.html ilyen tipusú mint amit a linken láttok.nem tudom firmware frissítéssel esetleg megoldható lenne e a probléma és azt sem ha igen akkor honnan szerezhetem be mert cd nem volt hozzá.Köszönöm a válaszokat!!! /csatolmányként feltöltöttem róla egy képet/ szia ha rá dugod az usb-t mit olvasbe? szia |
|
|
|
| Vendég_Chak_* |
Aug 2 2010, 09:14 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!
Van egy e-ronix mp4 lejátszóm, ami egyszer csak fogta magát és nem szól. Eleinte csak az egyik füllhallgató nem szólt, de mivel még szinte új megnéztem máshol és a füllhallgató jó, szóval vmi az mp4-el van. lehet nézni képet videót bármit csak épp hang nincs. Vmi ötlet? |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 3rd September 2010 - 09:57 AM |