IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

3 Oldal V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
Asus eeePC, Lesz nálatok asus eeePC

Vendég_Ritu_*
hozzászólás Oct 14 2008, 05:59 PM
Létrehozva #41

Guests

IDÉZET (Kaszó L. Laci @ Oct 14 2008, 04:47 PM) *
Szia!
Először is sztem vissza kellene vinni a vásárlás helyszínére és ott megmondják mit kell tenni. cool.gif

köszi a segítséget!

megnyomták és hurréj!
amúgy nemis piros hanem pink,szal a pótlányom imádni fogja ha megörökölheti :DDD
puszi mindenkinek és köszi, hogy vagytok!

ui: nehezen bírok itt a kóddal :S
Go to the top of the page

+Quote Post

Kaszó L. Laci
hozzászólás Oct 14 2008, 06:17 PM
Létrehozva #42

Advanced Member

Csoport: Members
Hozzászólás: 1,104
Lakhely: Göd
Felhasználó sz.: 19

IDÉZET (Ritu @ Oct 14 2008, 05:59 PM) *
köszi a segítséget!

megnyomták és hurréj!
amúgy nemis piros hanem pink,szal a pótlányom imádni fogja ha megörökölheti :DDD
puszi mindenkinek és köszi, hogy vagytok!

ui: nehezen bírok itt a kóddal :S

Még jó hogy a speedshop-os szervízesek jól értenek a nyomáshoz biggrin.gif

--------------------
Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre és ott legyőznek többéves rutinjukkal!
Windows hibaüzenet: A Windows Tűzfal hibát észlelt, ezért letiltotta a következő szolgáltatást: Windows Tűzfal !!! ... Kapuk Vili (Bill Gates) vmit nagyon elszúrt lol

+Quote Post

Vendég_Ritu_*
hozzászólás Oct 14 2008, 07:40 PM
Létrehozva #43

Guests

IDÉZET (Kaszó L. Laci @ Oct 14 2008, 06:17 PM) *
Még jó hogy a speedshop-os szervízesek jól értenek a nyomáshoz biggrin.gif

biggrin.gif csak ne engem meg az attómat nyomják meg biggrin.gif

hujjuj, bocsi :$

na, tök jó. még mindig nem pöndörödünk, úgyhogy ez maga a tökély biggrin.gif már csak könnyen bevihető nulla kéne a billentyűzetemre,amit nekem kell megoldani, mert itten zongorázom az akkordokat, mire egy nyüves kerekded szám jelenik meg a képernyőn, de ez nem szervizes dolog.

nagyon elégedett vagyok a masinával! azért kellett, mert már asztali elé alig kerülök biggrin.gif hát most már mindenhol nyomom ezerrel a picurit és maga a tökély

+Quote Post

Vendég_Flexy_*
hozzászólás Mar 19 2009, 09:47 PM
Létrehozva #44

Guests

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz e nálatok 1000HE, ha igen, akkor mikor? smile.gif
Elo"re is köszi.

+Quote Post

Kaszó L. Laci
hozzászólás Mar 20 2009, 10:02 AM
Létrehozva #45

Advanced Member

IDÉZET (Flexy @ Mar 19 2009, 08:47 PM) *
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz e nálatok 1000HE, ha igen, akkor mikor? smile.gif
Elo"re is köszi.

Szia!
Jelenleg is kapható nálunk...

--------------------
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre és ott legyőznek többéves rutinjukkal!
Windows hibaüzenet: A Windows Tűzfal hibát észlelt, ezért letiltotta a következő szolgáltatást: Windows Tűzfal !!! ... Kapuk Vili (Bill Gates) vmit nagyon elszúrt lol

+Quote Post

amin
hozzászólás May 17 2009, 05:01 PM
Létrehozva #46

Újonc
*

Hozzászólás: 1
Felhasználó sz.: 945

sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy az asus eee 901-ből kapható-e nálatok a peony white modell, és ha igen, mennyi az ára!
köszi
amin

+Quote Post

david.szerdahely...
hozzászólás Jun 20 2009, 09:30 AM
Létrehozva #47

Advanced Member

Csoport: Root Admin
Hozzászólás: 225
Lakhely: 1131
Felhasználó sz.: 40

Szia!

Sajnos a 901es sorozat már nem nagyon van jelen. Esetleg más típus nem jöhetne szóba?

IDÉZET (amin @ May 17 2009, 05:01 PM) *
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy az asus eee 901-ből kapható-e nálatok a peony white modell, és ha igen, mennyi az ára!
köszi
amin

+Quote Post

Vendég_Vendég_gábor_*_*
hozzászólás Nov 1 2009, 12:01 AM
Létrehozva #48

Guests

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az EEEPC 1005HA-PIK020X netbookhoz jár-e tartó? Az interneten azt olvastam(és láttam) hogy igen, de az angol kiosztású volt. Valamint van-e nálatok bemutató példány belőle?

Előre is köszi!

+Quote Post

Vendég_netb_*
hozzászólás Nov 1 2009, 12:15 AM
Létrehozva #49

Guests

IDÉZET (Vendég_gábor_* @ Nov 1 2009, 12:01 AM) *
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy az EEEPC 1005HA-PIK020X netbookhoz jár-e tartó? Az interneten azt olvastam(és láttam) hogy igen, de az angol kiosztású volt. Valamint van-e nálatok bemutató példány belőle?

Előre is köszi!

Itt le van írva egyértelműen, hogy az üzletben kipróbálható, valamint az is, hogy idézem: A csomag tartalma: Notebook, hálózati töltő, DVD, Dokumentáció, használati útmutató 4400mAh akkumulátor

Én is ilyet vettem speedben, csak nem rózsaszínben tongue.gif

+Quote Post

astophy09
hozzászólás Jan 25 2010, 06:35 AM
Létrehozva #50

Újonc
*

Hozzászólás: 7
Lakhely: United States
Felhasználó sz.: 1,161

It seems that the GMA 500 is incompatible with Mac OS and will not become compatible. So no, ASUS eeePC 1101 HA cant receive macOS.

+Quote Post

Vendég_gabimany_*
hozzászólás Jan 26 2010, 02:23 PM
Létrehozva #51

Guests

Sziasztok!

Nekem egy 901-em van, linuxos. Van rá mód, hogy a 16G-s SSD-jét nagyobbra/gyorsabbra cseréljem? A gyorsabb lenne a fontosabb, mert így eléggé problémás, a 16G-ban már el tudok férni.

Üdv.

gabimany

+Quote Post

Kaszó L. Laci
hozzászólás Jan 27 2010, 10:44 AM
Létrehozva #52

Advanced Member

IDÉZET (gabimany @ Jan 26 2010, 01:23 PM) *
Sziasztok!

Nekem egy 901-em van, linuxos. Van rá mód, hogy a 16G-s SSD-jét nagyobbra/gyorsabbra cseréljem? A gyorsabb lenne a fontosabb, mert így eléggé problémás, a 16G-ban már el tudok férni.

Üdv.

gabimany

A készülék belső memóriáját nem lehet bővíteni. Ezért van a mem kártya olvasó, hogy abba tudunk nagyobb SD kártyát tenni, vagy külső USB-s HDD-t csatlakoztatni...

--------------------

+Quote Post

Vendég_gabimany_*
hozzászólás Jan 27 2010, 02:39 PM
Létrehozva #53

Guests

IDÉZET (Kaszó L. Laci @ Jan 27 2010, 10:44 AM) *
A készülék belső memóriáját nem lehet bővíteni. Ezért van a mem kártya olvasó, hogy abba tudunk nagyobb SD kártyát tenni, vagy külső USB-s HDD-t csatlakoztatni...

Én magam is szétszedtem már, és a 16GB-os SSD kivehető, és ki is cserélhető, amennyiben létezik hozzá való nagyobb/gyorsabb.
Mint írtam, nekem a gyorsabb lenne a fontos, mert a 15MB/s-s írási sebesség nagyon lassú, oprendszert nem lehet oda tenni, a 4G-n meg elég nehezen fér el.
Tehát érthetőbben a kérdésem a következő:

Létezik-e a piacon olyan SSD (esetleg HDD), amivel a 16GB-os gyári SSD cserélhető, és az írási sebessége is elfogadható?

+Quote Post

Kaszó L. Laci
hozzászólás Jan 27 2010, 04:25 PM
Létrehozva #54

Advanced Member

IDÉZET (gabimany @ Jan 27 2010, 01:39 PM) *
Én magam is szétszedtem már, és a 16GB-os SSD kivehető, és ki is cserélhető, amennyiben létezik hozzá való nagyobb/gyorsabb.
Mint írtam, nekem a gyorsabb lenne a fontos, mert a 15MB/s-s írási sebesség nagyon lassú, oprendszert nem lehet oda tenni, a 4G-n meg elég nehezen fér el.
Tehát érthetőbben a kérdésem a következő:

Létezik-e a piacon olyan SSD (esetleg HDD), amivel a 16GB-os gyári SSD cserélhető, és az írási sebessége is elfogadható?

A google lesz a te barátod...ott keress olyan helyet ahol lehet nagyobb ssd-t vásárolni. De nyilván azt tudod, hogy buktad a garit, ha garanciaidőn belül kaptad szét a készüléket... cool.gif

--------------------

+Quote Post

Vendég_Dracula_*
hozzászólás Aug 20 2010, 11:12 AM
Létrehozva #55

Guests

Sziasztok!

Én tulajdonosa vagyok egy Asus EeePC 900 nak de nagyon bánt, hogy kiadnak egy laptopot windows xp operácios rendszerrel, olyan háttértárolóval amire a frissített windows már el sem fér sőt fel sem ismeri mint helyet ahova telepíteni lehet!!! Tehát ha van legális windows xp-d márpedig nekem van, szart se érek vele mert nem tudom telepíteni se használni.
És mindenki csak hümmög, hát mi eladtuk neked de ez már innentől a te bajod jó magyar megoldással el van intézve...

Szóval én 3x meggondolom, hogy ajánljam e valakinek!

+Quote Post

3 Oldal V  < 1 2 3
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 6th September 2010 - 06:18 PM