Asus eeePC, Lesz nálatok asus eeePC |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Asus eeePC, Lesz nálatok asus eeePC |
| Vendég_Ritu_* |
Oct 14 2008, 05:59 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Szia! Először is sztem vissza kellene vinni a vásárlás helyszínére és ott megmondják mit kell tenni. köszi a segítséget! megnyomták és hurréj! amúgy nemis piros hanem pink,szal a pótlányom imádni fogja ha megörökölheti :DDD puszi mindenkinek és köszi, hogy vagytok! ui: nehezen bírok itt a kóddal :S |
|
|
|
Oct 14 2008, 06:17 PM
Létrehozva
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1,104 Csatlakozott: 15-November 07 Lakhely: Göd Felhasználó sz.: 19 |
köszi a segítséget! megnyomták és hurréj! amúgy nemis piros hanem pink,szal a pótlányom imádni fogja ha megörökölheti :DDD puszi mindenkinek és köszi, hogy vagytok! ui: nehezen bírok itt a kóddal :S Még jó hogy a speedshop-os szervízesek jól értenek a nyomáshoz -------------------- Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre és ott legyőznek többéves rutinjukkal! Windows hibaüzenet: A Windows Tűzfal hibát észlelt, ezért letiltotta a következő szolgáltatást: Windows Tűzfal !!! ... Kapuk Vili (Bill Gates) vmit nagyon elszúrt lol |
|
|
|
| Vendég_Ritu_* |
Oct 14 2008, 07:40 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Még jó hogy a speedshop-os szervízesek jól értenek a nyomáshoz hujjuj, bocsi :$ na, tök jó. még mindig nem pöndörödünk, úgyhogy ez maga a tökély nagyon elégedett vagyok a masinával! azért kellett, mert már asztali elé alig kerülök |
|
|
|
| Vendég_Flexy_* |
Mar 19 2009, 09:47 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz e nálatok 1000HE, ha igen, akkor mikor? Elo"re is köszi. |
|
|
|
Mar 20 2009, 10:02 AM
Létrehozva
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1,104 Csatlakozott: 15-November 07 Lakhely: Göd Felhasználó sz.: 19 |
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy lesz e nálatok 1000HE, ha igen, akkor mikor? Elo"re is köszi. Szia! Jelenleg is kapható nálunk... -------------------- Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre és ott legyőznek többéves rutinjukkal! Windows hibaüzenet: A Windows Tűzfal hibát észlelt, ezért letiltotta a következő szolgáltatást: Windows Tűzfal !!! ... Kapuk Vili (Bill Gates) vmit nagyon elszúrt lol |
|
|
|
May 17 2009, 05:01 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 17-May 09 Felhasználó sz.: 945 |
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy az asus eee 901-ből kapható-e nálatok a peony white modell, és ha igen, mennyi az ára! köszi amin |
|
|
|
Jun 20 2009, 09:30 AM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 225 Csatlakozott: 15-November 07 Lakhely: 1131 Felhasználó sz.: 40 |
|
|
|
|
| Vendég_Vendég_gábor_*_* |
Nov 1 2009, 12:01 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az EEEPC 1005HA-PIK020X netbookhoz jár-e tartó? Az interneten azt olvastam(és láttam) hogy igen, de az angol kiosztású volt. Valamint van-e nálatok bemutató példány belőle? Előre is köszi! |
|
|
|
| Vendég_netb_* |
Nov 1 2009, 12:15 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az EEEPC 1005HA-PIK020X netbookhoz jár-e tartó? Az interneten azt olvastam(és láttam) hogy igen, de az angol kiosztású volt. Valamint van-e nálatok bemutató példány belőle? Előre is köszi! Itt le van írva egyértelműen, hogy az üzletben kipróbálható, valamint az is, hogy idézem: A csomag tartalma: Notebook, hálózati töltő, DVD, Dokumentáció, használati útmutató 4400mAh akkumulátor Én is ilyet vettem speedben, csak nem rózsaszínben |
|
|
|
Jan 25 2010, 06:35 AM
Létrehozva
|
|
![]() Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 7 Csatlakozott: 3-October 09 Lakhely: United States Felhasználó sz.: 1,161 |
It seems that the GMA 500 is incompatible with Mac OS and will not become compatible. So no, ASUS eeePC 1101 HA cant receive macOS.
|
|
|
|
| Vendég_gabimany_* |
Jan 26 2010, 02:23 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!
Nekem egy 901-em van, linuxos. Van rá mód, hogy a 16G-s SSD-jét nagyobbra/gyorsabbra cseréljem? A gyorsabb lenne a fontosabb, mert így eléggé problémás, a 16G-ban már el tudok férni. Üdv. gabimany |
|
|
|
Jan 27 2010, 10:44 AM
Létrehozva
|
|
Sziasztok! Nekem egy 901-em van, linuxos. Van rá mód, hogy a 16G-s SSD-jét nagyobbra/gyorsabbra cseréljem? A gyorsabb lenne a fontosabb, mert így eléggé problémás, a 16G-ban már el tudok férni. Üdv. gabimany A készülék belső memóriáját nem lehet bővíteni. Ezért van a mem kártya olvasó, hogy abba tudunk nagyobb SD kártyát tenni, vagy külső USB-s HDD-t csatlakoztatni... -------------------- Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!
|
|
|
| Vendég_gabimany_* |
Jan 27 2010, 02:39 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
A készülék belső memóriáját nem lehet bővíteni. Ezért van a mem kártya olvasó, hogy abba tudunk nagyobb SD kártyát tenni, vagy külső USB-s HDD-t csatlakoztatni... Én magam is szétszedtem már, és a 16GB-os SSD kivehető, és ki is cserélhető, amennyiben létezik hozzá való nagyobb/gyorsabb. Mint írtam, nekem a gyorsabb lenne a fontos, mert a 15MB/s-s írási sebesség nagyon lassú, oprendszert nem lehet oda tenni, a 4G-n meg elég nehezen fér el. Tehát érthetőbben a kérdésem a következő: Létezik-e a piacon olyan SSD (esetleg HDD), amivel a 16GB-os gyári SSD cserélhető, és az írási sebessége is elfogadható? |
|
|
|
Jan 27 2010, 04:25 PM
Létrehozva
|
|
Én magam is szétszedtem már, és a 16GB-os SSD kivehető, és ki is cserélhető, amennyiben létezik hozzá való nagyobb/gyorsabb. Mint írtam, nekem a gyorsabb lenne a fontos, mert a 15MB/s-s írási sebesség nagyon lassú, oprendszert nem lehet oda tenni, a 4G-n meg elég nehezen fér el. Tehát érthetőbben a kérdésem a következő: Létezik-e a piacon olyan SSD (esetleg HDD), amivel a 16GB-os gyári SSD cserélhető, és az írási sebessége is elfogadható? A google lesz a te barátod...ott keress olyan helyet ahol lehet nagyobb ssd-t vásárolni. De nyilván azt tudod, hogy buktad a garit, ha garanciaidőn belül kaptad szét a készüléket... -------------------- Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!
|
|
|
| Vendég_Dracula_* |
Aug 20 2010, 11:12 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!
Én tulajdonosa vagyok egy Asus EeePC 900 nak de nagyon bánt, hogy kiadnak egy laptopot windows xp operácios rendszerrel, olyan háttértárolóval amire a frissített windows már el sem fér sőt fel sem ismeri mint helyet ahova telepíteni lehet!!! Tehát ha van legális windows xp-d márpedig nekem van, szart se érek vele mert nem tudom telepíteni se használni. És mindenki csak hümmög, hát mi eladtuk neked de ez már innentől a te bajod jó magyar megoldással el van intézve... Szóval én 3x meggondolom, hogy ajánljam e valakinek! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 6th September 2010 - 06:18 PM |