Mio MOOV, MOOV 200, MOOV 300, MOOV 330, MOOV 360 stb. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Mio MOOV, MOOV 200, MOOV 300, MOOV 330, MOOV 360 stb. |
Feb 22 2010, 07:54 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 5 Csatlakozott: 22-February 10 Felhasználó sz.: 1,405 |
Üdv mindenkinek!
Én Mio moon 200-ast használok Igo8-al. Ha valakit érdekel,tudok segiteni hogy hogyan tudja használni vele. e-mail:boczakjozsef@gmail.com |
|
|
|
Feb 22 2010, 08:04 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 5 Csatlakozott: 22-February 10 Felhasználó sz.: 1,405 |
Mio moov 300-ra lehet mio 2008 helyett igo-t tenni? Nagyon ratyi ez a mio 2008. Olyan mint a C64 a pentiumhoz képest. Nem lehet profi módra váltani a beállításokat, és egy reset után nincsenek utcanevek vezetés közbe. Segítsetek plííz. Csináltam mentést mikor megkaptam, de se a simán kopizott se a rendesen készített mentés visszarakása sem hozott pozitív eredményt. e-mail:zulu07@freemail.hu Lehet használni a Igo8-at rajta. Csak nem a gépre kell felrakni hanem egy SD memoria kártyára. Én is igy használom. Csak én mio moov 200-on. |
|
|
|
Feb 22 2010, 08:07 PM
Létrehozva
|
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2010, 08:11 PM
Létrehozva
|
|
|
|
|
|
|
May 24 2010, 07:24 AM
Létrehozva
|
|
|
Ha valakit érdekel az Igo8 8.3-as navi program mio moov pna-ra
innen töltse le: http://www.filefactory.com/file/b1d302b/n/....3.4.117940.zip térképeket itt találod: http://www.igomaps.cba.pl/ teljes program Magyarország térképpel Ha kell még segitség,írj e-mailt vagy msn e-mail: boczakjozsef@gmail.com msn: airwolf1976@gmail.com |
|
|
|
Jun 22 2010, 07:43 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 22-June 10 Felhasználó sz.: 1,560 |
szeva! most vettem egy moov200-ast, 2008 hu térképpel ami belső memóriában van rajta sd kártyával igo8-at vinnék bele mi lesz a régebbi verzióval? |
|
|
|
Jun 25 2010, 08:06 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 2 Csatlakozott: 25-June 10 Felhasználó sz.: 1,564 |
Vásároltam egy mio moov black készüléket és szeretném az igo8-at használni. Felraktam SD kártyára az igo-t. Hogyan tovább? Kell-e valahol barkácsolni?
Kérem segítsetek. |
|
|
|
Jun 28 2010, 08:24 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 28-June 10 Lakhely: Bp Felhasználó sz.: 1,568 |
Én is új mio moov black edition tulaj vagyok.
A saját térkép frissítével sem boldogulok - regisztrációs számot sehol nem találok a dobozban.... Ezért akartam kipróbálni az iGo-t. Ha valakinek van megoldása erre a konkrét típusra kérem segítsen, előre is köszönöm! sziaszto egy kis segítség kellene vettem egy mio moov black navit de szeretnék rá rakni IGO8-at de nem tudom, hogy kell csinálni előre is köszi
|
|
|
|
| Vendég_NagyLaci_* |
Jul 17 2010, 09:28 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Én is új mio moov black edition tulaj vagyok. A saját térkép frissítével sem boldogulok - regisztrációs számot sehol nem találok a dobozban.... Ezért akartam kipróbálni az iGo-t. Ha valakinek van megoldása erre a konkrét típusra kérem segítsen, előre is köszönöm! |
|
|
|
| Vendég_NagyLaci_* |
Jul 17 2010, 09:45 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Hali!
Regisztráció szám nem kell ha majd adnak ki frissítés anélkül is letöltheted - jelenleg nincs frissítés. Be kell a MioDesktop-ban regisztrálni a készüléket (a típust és a gyári számot kérik ) akkor lesz hozzáférésed a letöltés oldalhoz. Az iGo-t ezen topkik elején leírják. Röviden letölt ( a forum elején van link ) SD kártára másol. Készülék kipacsol ( 5 mpig nyomod a gombját ) Sd kártya be , bekapcsol, licensz : elutasít ( ilyenkor kikapcsol a gép magától ) bekapcs ( röviden - egy klikk ) kis türelem ( kb 10 ig kell számolni ) és elindul az iGo. iGon belül esetleg GPS keresés szükséger ( port 2 a jó azt hiszem ) Ha a kép kicsiben jelenik meg akkor a system.ini be ez is kell : [rawdisplay] class="wide" screen_x="480" screen_y="272" Röviden ennyi jó szórakozást. Itt jegyzem meg hogy az iGo-t igazán kiadhatnák jogtisztán is jó lenne ha én dönthetném el mit használok a saját pénzemért -de tudtommal Mio-ra nincs iGo gyári :-( |
|
|
|
| Vendég_kosen_* |
Jul 26 2010, 12:21 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Hello!
Nekem is Mio moov black-em van és én is IGO8-at szeretnék rá. Végig csináltam ahogyan írtad viszont még mindig nem fut, az elutasítás utánna bekapcsolásnál nem indul el az IGO. Valami ötlet? Köszönöm |
|
|
|
Jul 31 2010, 01:06 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 31-July 10 Felhasználó sz.: 1,611 |
Sziasztok!
Kérdésem, hogy Mio Moov Black készülékre lehet-e valamilyen más szoftver telepíteni. A készülék belső memóriás és van sd kártya foglalat. Előre is köszönöm![font="Arial"][/font] |
|
|
|
Aug 16 2010, 12:14 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 16-August 10 Felhasználó sz.: 1,629 |
IGO telepítés Mio Moov Black-re:
1. Fogsz egy SD kártyát, amire elfér minden amit fel akarsz rakni (térkép, IGO, miegymás), beszerzed az IGO valamely PNA verzióját. 2. Csinálsz az SD kártyán egy mappát EEU néven 3. Ebbe az EEU mappába behúzod az IGO mappa tartalmát, tehát közvetlenül ebben a mappában legyen a content mappa meg miegymás is 4. Az IGO.exe fájlt átnevezed Auto.exe-re 5. A sys.ini fájl tartalmát kitörlöd, majd a helyére ezt másolod: [local] dateformat=0 ;ÉÉÉÉ-HH-NN timeformat=0 ;24h [folders] content=%SDCARD%/EEU/content [interface] maxzoom2d=6000000 show_exit=0 [rawdisplay] screen_x=480 screen_y=272 [debug] skip_eula=1 earth=0 slowsim=0 loop_sim=1 sound_q_length=200 queue_length=200 disable_outlookpoi=1 show_oneway=1 show_speed_limit=1 [sound] sound_q_length=200 queue_length=200 ding=1 ;0 - no ding before speak, 1 - one ding, 2 - ding-din 6. A navigáció Program Files nevű mappájában átnevezed a MioMoov.exe (vagy vmi hasonló) fájlt úgy, hogy a neve elé írsz egy tetszőleges karaktert 7. Leválasztod a gépet. 8. Nagyleállítás. 9. Elindítod a ketyerét. 10. Itt jön a licenc trükk, nekem szerencsére nem kellett. Tesztelve, nálam IGO Primo van fent teljes Európa térképpel, rengeteg POI-val. |
|
|
|
| Vendég_Vendég_rbalazs_*_* |
Aug 16 2010, 03:23 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Köszi! Megpróbálom.
|
|
|
|
| Vendég_Vendég_rbalazs_*_* |
Aug 21 2010, 09:48 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Köszönöm! Teljesen jól működik! |
|
|
|
| Vendég_docholly_* |
Aug 24 2010, 10:09 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok ,
Vettem egy Mio Moov 300 gps-t. Marseille ben becartam olyan gáz volt .A Gps nem pontos a összevissza vitt.lassu és késik mindig. azon gondolkodom hogyan tudom felrakni rá az Igo 8-at. Irjátok az Sd kártyas megoldást de nem láttok semmi slotot rajta.Mielőtt szétcsavarozom gondokltam rákérdek. köszi a segitséget előre is üdv Doc |
|
|
|
Aug 26 2010, 01:27 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 26-August 10 Felhasználó sz.: 1,640 |
IGO telepítés Mio Moov Black-re: 1. Fogsz egy SD kártyát, amire elfér minden amit fel akarsz rakni (térkép, IGO, miegymás), beszerzed az IGO valamely PNA verzióját. 2. Csinálsz az SD kártyán egy mappát EEU néven 3. Ebbe az EEU mappába behúzod az IGO mappa tartalmát, tehát közvetlenül ebben a mappában legyen a content mappa meg miegymás is 4. Az IGO.exe fájlt átnevezed Auto.exe-re 5. A sys.ini fájl tartalmát kitörlöd, majd a helyére ezt másolod: [local] dateformat=0 ;ÉÉÉÉ-HH-NN timeformat=0 ;24h [folders] content=%SDCARD%/EEU/content [interface] maxzoom2d=6000000 show_exit=0 [rawdisplay] screen_x=480 screen_y=272 [debug] skip_eula=1 earth=0 slowsim=0 loop_sim=1 sound_q_length=200 queue_length=200 disable_outlookpoi=1 show_oneway=1 show_speed_limit=1 [sound] sound_q_length=200 queue_length=200 ding=1 ;0 - no ding before speak, 1 - one ding, 2 - ding-din 6. A navigáció Program Files nevű mappájában átnevezed a MioMoov.exe (vagy vmi hasonló) fájlt úgy, hogy a neve elé írsz egy tetszőleges karaktert 7. Leválasztod a gépet. 8. Nagyleállítás. 9. Elindítod a ketyerét. 10. Itt jön a licenc trükk, nekem szerencsére nem kellett. Tesztelve, nálam IGO Primo van fent teljes Európa térképpel, rengeteg POI-val. Helló, tényleg működik, csak nekem a fényerővel van problémám, azt ugye nem lehet az Igo-ból állítani. Olvastam erre megoldásokat, de jó lenne valami aktuálisabb. Ha valaki tud... Zaph |
|
|
|
| Vendég_Nosco_* |
Sep 6 2010, 07:05 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Hali!
Most vettem én is egy Mio Moov Black-et. Nem bántam meg. Mondjuk abban szeretnék majd segítséget kérni, hogy hogyan lehet rá igo-t varázsolni. Ami fentebb le van írva azt megcsináltam. Annyi bajom van vele, hogy még mindig nem teljes képernyőben látom az Igo-t. Erre valami megoldás? Várom a segítő leveleket a ropi23@freemail.hu ra. Köszi előre is. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 08:44 AM |