HTC Touch HD, HTC Blackstone |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
HTC Touch HD, HTC Blackstone |
Mar 10 2010, 04:49 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 171 Csatlakozott: 5-April 08 Lakhely: Budapest Felhasználó sz.: 191 |
A gond az, hogy az is eltűnik a telefonról amit már leszedett, anélkül hogy én törölném... a szinkronozás alatt azt érte(tte)m, hogy ugyan az lesz a telefonon mint a szerveren, azaz letörli azokat amik nincsenek a szerveren és letölti azokat amik ott vannak. (teszi amit állít magáról, hogy tenni fog, ami nem a "megszokott" pc/outlook viselkedés) |
|
|
|
Mar 10 2010, 09:38 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 4 Csatlakozott: 9-March 10 Felhasználó sz.: 1,434 |
a szinkronozás alatt azt érte(tte)m, hogy ugyan az lesz a telefonon mint a szerveren, azaz letörli azokat amik nincsenek a szerveren és letölti azokat amik ott vannak. (teszi amit állít magáról, hogy tenni fog, ami nem a "megszokott" pc/outlook viselkedés) Kipróbáltam amit írtál, és nincs igazad, más lehet a baj. Kaptam egy mailt, leszedtem a telefonra, majd egyből utána a pc-re. Ezután kapásból szinkronizáltam újra a telefont, de a mail ott van, majd csak holnapra fog eltűnni:) Rejtély... |
|
|
|
Mar 11 2010, 09:28 AM
Létrehozva
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 11 Csatlakozott: 9-December 08 Lakhely: Dunaharaszti Felhasználó sz.: 655 |
Kipróbáltam amit írtál, és nincs igazad, más lehet a baj. Kaptam egy mailt, leszedtem a telefonra, majd egyből utána a pc-re. Ezután kapásból szinkronizáltam újra a telefont, de a mail ott van, majd csak holnapra fog eltűnni:) Rejtély... Zsót! A Outlookban állítsdd be a fiók tulajdonságainál, hogy a szerverről csak 5-10 nap után törölje a levelet, ezáltal a HD-n is látszani fogy a PC-re töltéstől számított 5-10 napig. Én is így használom, és tökéletes. A HD csak addig fogja mutatni a levelet, amíg a szerver is tartalmazza. Ha az Outlook leszedi teljesen a szerverről, a PDA azt fogja hinni, persze jogosan, hogy a szerverről törölve van a levél, és magáról is törli, de ha Az Outlokk csak a beállított napok után törli a szerverről, akkor addig a PDA is mutatni fogja. Természetesen annyi napot állítasz be amennyi jólesik, de azt is vedd figyelembe, hogy nehogy emiatt megteljen a postafiókod. Üdv. HeCsa |
|
|
|
Mar 11 2010, 10:17 AM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 4 Csatlakozott: 9-March 10 Felhasználó sz.: 1,434 |
Zsót! A Outlookban állítsdd be a fiók tulajdonságainál, hogy a szerverről csak 5-10 nap után törölje a levelet, ezáltal a HD-n is látszani fogy a PC-re töltéstől számított 5-10 napig. Én is így használom, és tökéletes. A HD csak addig fogja mutatni a levelet, amíg a szerver is tartalmazza. Ha az Outlook leszedi teljesen a szerverről, a PDA azt fogja hinni, persze jogosan, hogy a szerverről törölve van a levél, és magáról is törli, de ha Az Outlokk csak a beállított napok után törli a szerverről, akkor addig a PDA is mutatni fogja. Természetesen annyi napot állítasz be amennyi jólesik, de azt is vedd figyelembe, hogy nehogy emiatt megteljen a postafiókod. Üdv. HeCsa Köszi szépen! |
|
|
|
| Vendég_Gabi_* |
Apr 13 2010, 10:18 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!
Másfél éve van meg a Touch HD-m, eddig semmi gond nem volt vele, most pár napja viszont nem akar működni a wifi. Csatlakozik az itthoni, vagy bármely routerre gond nélkül, a jel erőssége is kiváló, viszont sem frissíteni, sem az internetre fellépni nem akar, mintha nem is lenne kapcsolat. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Előre is köszönöm! Gabi |
|
|
|
| Vendég_Vendég_pietrofika_*_* |
Apr 20 2010, 06:52 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok!
A napokban észrevettem, hogy a kijelzőm közepén egy szabályos téglalap alakzatban furán visszaverődik a fény a fóliáról. Olyan mintha olajfoltos lenne. De hangsúlyozom, hogy full szabályos alakzatban. Először azt hittem, hogy biztos melege volt a HD-nek a gyári szütyőben és bepállott. Utána arra gondoltam, hogy biztos levegőt kapott a fólia. Viszont ma reggel unalmamban leszedtem egy kis időre a fóliát és ez az egész jelenség a kijelzőn van! Viszont a HD tökéletesen működik, szóval nem értem a dolgot. El nem ejtettem, a kijelző egyben van, érzékeli az ujjam mozdulatait. Segítsetek! |
|
|
|
| Vendég_Bla_* |
May 30 2010, 04:59 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Sziasztok! A napokban észrevettem, hogy a kijelzőm közepén egy szabályos téglalap alakzatban furán visszaverődik a fény a fóliáról. Olyan mintha olajfoltos lenne. De hangsúlyozom, hogy full szabályos alakzatban. Először azt hittem, hogy biztos melege volt a HD-nek a gyári szütyőben és bepállott. Utána arra gondoltam, hogy biztos levegőt kapott a fólia. Viszont ma reggel unalmamban leszedtem egy kis időre a fóliát és ez az egész jelenség a kijelzőn van! Viszont a HD tökéletesen működik, szóval nem értem a dolgot. El nem ejtettem, a kijelző egyben van, érzékeli az ujjam mozdulatait. Segítsetek! Hali! nekem is ugyanez volt, annyi különbséggel, hogy amint megjelent elveszett a kommunikációm a touch paddal. Semmi jelet nem fogadott. És 2 nap alatt folyamatosan terjedt afolt (hétvégén történt az eset. |
|
|
|
| Vendég_Mátyás András_* |
May 31 2010, 02:44 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Érdeklödni szeretnék, hogy hol kaphatok ETEN M700- hoz hátsó burkolatok
|
|
|
|
Sep 3 2010, 12:41 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1 Csatlakozott: 3-September 10 Felhasználó sz.: 1,647 |
Sziasztok!
Touch HD -vel az a problémám, hogy telefonálás közben nem tudom a hangerőt állítani, mert az oldalsó gombok csak csengetés/rendszer hangerőt állítanak. Mit/hol kell beállítani, hogy az oldalsó hangerő gombok "helyesen" működjenek? Előre is köszönöm! TAP |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 10th September 2010 - 08:45 AM |