IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

26 Oldal V  « < 24 25 26  
Reply to this topicStart new topic
HTC Touch HD, HTC Blackstone

moha.csi
hozzászólás Mar 10 2010, 04:49 PM
Létrehozva #501

Advanced Member

Csoport: Members
Hozzászólás: 171
Lakhely: Budapest
Felhasználó sz.: 191

IDÉZET (Zsót @ Mar 10 2010, 02:00 PM) *
A gond az, hogy az is eltűnik a telefonról amit már leszedett, anélkül hogy én törölném...

a szinkronozás alatt azt érte(tte)m, hogy ugyan az lesz a telefonon mint a szerveren, azaz letörli azokat amik nincsenek a szerveren és letölti azokat amik ott vannak. (teszi amit állít magáról, hogy tenni fog, ami nem a "megszokott" pc/outlook viselkedés)
Go to the top of the page

+Quote Post

Zsót
hozzászólás Mar 10 2010, 09:38 PM
Létrehozva #502

Újonc
*

Hozzászólás: 4
Felhasználó sz.: 1,434

IDÉZET (moha.csi @ Mar 10 2010, 03:49 PM) *
a szinkronozás alatt azt érte(tte)m, hogy ugyan az lesz a telefonon mint a szerveren, azaz letörli azokat amik nincsenek a szerveren és letölti azokat amik ott vannak. (teszi amit állít magáról, hogy tenni fog, ami nem a "megszokott" pc/outlook viselkedés)

Kipróbáltam amit írtál, és nincs igazad, más lehet a baj. Kaptam egy mailt, leszedtem a telefonra, majd egyből utána a pc-re. Ezután kapásból szinkronizáltam újra a telefont, de a mail ott van, majd csak holnapra fog eltűnni:)
Rejtély...

+Quote Post

H3C54
hozzászólás Mar 11 2010, 09:28 AM
Létrehozva #503

Member
**

Hozzászólás: 11
Lakhely: Dunaharaszti
Felhasználó sz.: 655

IDÉZET (Zsót @ Mar 10 2010, 08:38 PM) *
Kipróbáltam amit írtál, és nincs igazad, más lehet a baj. Kaptam egy mailt, leszedtem a telefonra, majd egyből utána a pc-re. Ezután kapásból szinkronizáltam újra a telefont, de a mail ott van, majd csak holnapra fog eltűnni:)
Rejtély...

Zsót!

A Outlookban állítsdd be a fiók tulajdonságainál, hogy a szerverről csak 5-10 nap után törölje a levelet, ezáltal a HD-n is látszani fogy a PC-re töltéstől számított 5-10 napig.
Én is így használom, és tökéletes. A HD csak addig fogja mutatni a levelet, amíg a szerver is tartalmazza. Ha az Outlook leszedi teljesen a szerverről, a PDA azt fogja hinni, persze jogosan, hogy a szerverről törölve van a levél, és magáról is törli, de ha Az Outlokk csak a beállított napok után törli a szerverről, akkor addig a PDA is mutatni fogja. Természetesen annyi napot állítasz be amennyi jólesik, de azt is vedd figyelembe, hogy nehogy emiatt megteljen a postafiókod.

Üdv.

HeCsa

+Quote Post

Zsót
hozzászólás Mar 11 2010, 10:17 AM
Létrehozva #504

Újonc
*

Hozzászólás: 4
Felhasználó sz.: 1,434

IDÉZET (H3C54 @ Mar 11 2010, 08:28 AM) *
Zsót!

A Outlookban állítsdd be a fiók tulajdonságainál, hogy a szerverről csak 5-10 nap után törölje a levelet, ezáltal a HD-n is látszani fogy a PC-re töltéstől számított 5-10 napig.
Én is így használom, és tökéletes. A HD csak addig fogja mutatni a levelet, amíg a szerver is tartalmazza. Ha az Outlook leszedi teljesen a szerverről, a PDA azt fogja hinni, persze jogosan, hogy a szerverről törölve van a levél, és magáról is törli, de ha Az Outlokk csak a beállított napok után törli a szerverről, akkor addig a PDA is mutatni fogja. Természetesen annyi napot állítasz be amennyi jólesik, de azt is vedd figyelembe, hogy nehogy emiatt megteljen a postafiókod.

Üdv.

HeCsa

Köszi szépen!

+Quote Post

Vendég_Gabi_*
hozzászólás Apr 13 2010, 10:18 PM
Létrehozva #505

Guests

Sziasztok!

Másfél éve van meg a Touch HD-m, eddig semmi gond nem volt vele, most pár napja viszont nem akar működni a wifi. Csatlakozik az itthoni, vagy bármely routerre gond nélkül, a jel erőssége is kiváló, viszont sem frissíteni, sem az internetre fellépni nem akar, mintha nem is lenne kapcsolat. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?

Előre is köszönöm!
Gabi

+Quote Post

Vendég_Vendég_pietrofika_*_*
hozzászólás Apr 20 2010, 06:52 AM
Létrehozva #506

Guests

Sziasztok!

A napokban észrevettem, hogy a kijelzőm közepén egy szabályos téglalap alakzatban furán visszaverődik a fény a fóliáról. Olyan mintha olajfoltos lenne. De hangsúlyozom, hogy full szabályos alakzatban. Először azt hittem, hogy biztos melege volt a HD-nek a gyári szütyőben és bepállott. Utána arra gondoltam, hogy biztos levegőt kapott a fólia. Viszont ma reggel unalmamban leszedtem egy kis időre a fóliát és ez az egész jelenség a kijelzőn van! Viszont a HD tökéletesen működik, szóval nem értem a dolgot. El nem ejtettem, a kijelző egyben van, érzékeli az ujjam mozdulatait. Segítsetek!

+Quote Post

Vendég_Bla_*
hozzászólás May 30 2010, 04:59 PM
Létrehozva #507

Guests

IDÉZET (Vendég_pietrofika_* @ Apr 20 2010, 06:52 AM) *
Sziasztok!

A napokban észrevettem, hogy a kijelzőm közepén egy szabályos téglalap alakzatban furán visszaverődik a fény a fóliáról. Olyan mintha olajfoltos lenne. De hangsúlyozom, hogy full szabályos alakzatban. Először azt hittem, hogy biztos melege volt a HD-nek a gyári szütyőben és bepállott. Utána arra gondoltam, hogy biztos levegőt kapott a fólia. Viszont ma reggel unalmamban leszedtem egy kis időre a fóliát és ez az egész jelenség a kijelzőn van! Viszont a HD tökéletesen működik, szóval nem értem a dolgot. El nem ejtettem, a kijelző egyben van, érzékeli az ujjam mozdulatait. Segítsetek!

Hali!

nekem is ugyanez volt, annyi különbséggel, hogy amint megjelent elveszett a kommunikációm a touch paddal. Semmi jelet nem fogadott. És 2 nap alatt folyamatosan terjedt afolt biggrin.gif:D
(hétvégén történt az eset. smile.gif ) Szerencsére a speedshop szó nélkül gariban cserléte a kijelzőm. Ezúton is köszönet nekik!!! A rengeteg negatív tapasztalat mellett, amit a mindenféle garanciális gondok intézése közben szereztem mostanság, öröm ilyen korrekt supportal találkozni!! wink.gif

+Quote Post

Vendég_Mátyás András_*
hozzászólás May 31 2010, 02:44 AM
Létrehozva #508

Guests

Érdeklödni szeretnék, hogy hol kaphatok ETEN M700- hoz hátsó burkolatok

+Quote Post

TAP
hozzászólás Sep 3 2010, 12:41 PM
Létrehozva #509

Újonc
*

Hozzászólás: 1
Felhasználó sz.: 1,647

Sziasztok!
Touch HD -vel az a problémám, hogy telefonálás közben nem tudom a hangerőt állítani, mert az oldalsó gombok csak csengetés/rendszer hangerőt állítanak. Mit/hol kell beállítani, hogy
az oldalsó hangerő gombok "helyesen" működjenek?

Előre is köszönöm!

TAP

+Quote Post

26 Oldal V  « < 24 25 26
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 10th September 2010 - 08:45 AM