HTC Touch Pro 2, HTC PRO 2 |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
HTC Touch Pro 2, HTC PRO 2 |
Mar 20 2009, 04:24 PM
Létrehozva
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 180 Csatlakozott: 6-November 07 Felhasználó sz.: 1 |
Mindent az új HTC Touch PRO 2 készülékről
|
|
|
|
| Vendég_Debi_* |
May 28 2009, 10:12 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Tisztelt Speedshop!
A HTC Touch Pro 2. magyarítása egyáltalán nem lehetséges? |
|
|
|
May 29 2009, 06:49 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 223 Csatlakozott: 15-November 07 Lakhely: 1131 Felhasználó sz.: 40 |
|
|
|
|
| Vendég_cleric_* |
May 29 2009, 09:17 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Ha van létrehozva mobil net kapcsolat (GPRS, 3G), akkor hiába vagyok kapcsolódva WIFI-n keresztül a netre, minden email letöltéskor vagy böngésző indításkor felcsatlakoztatja a mobil netet és azon keresztül kommunikál (ráadásul ilyenkor kikapcsolja a WIFI-t és a Comm Managerben tudom csak visszakapcsolni...). Hogyan lehet ezt azt ésszerűtlen működést megváltoztatni? Tehát ha WIFI kapcsolat van, ne építsen fel mobil netet is.
|
|
|
|
| Vendég_Debi_* |
May 30 2009, 07:25 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Tisztelt Speedshop!
Köszönöm a válaszukat! (Magyarítás) Azt esetleg meg tudják mondani, hogy kb. mikor jelenik meg magyar nyelven? Illetve ha a későbbiekben lesz magyar nyelvű ROM, akkor az angolt Önök le tudják cserélni? Ha igen akkor elviselem egy darabig angolul! :-) Köszönöm a válaszukat! |
|
|
|
| Vendég_Czinki Balázs_* |
May 30 2009, 04:37 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Tisztelt Speedshop! Köszönöm a válaszukat! (Magyarítás) Azt esetleg meg tudják mondani, hogy kb. mikor jelenik meg magyar nyelven? Illetve ha a későbbiekben lesz magyar nyelvű ROM, akkor az angolt Önök le tudják cserélni? Ha igen akkor elviselem egy darabig angolul! :-) Köszönöm a válaszukat! Kedves Debi! Vélhetően egy pár héten belül megérkezik hozzá a lokalizáció, mely ha hivatalosan is megjelent akkor természetesen a készülékekre is előre lesz telepítve, illetve a lokalizáció nélkül értékesített készülékekre utólagosan, díjmentesen feltelepítjük a magyarítást tartalmozó ROM-ot. Tisztelettel: Czinki Balázs Speedshop Kft. |
|
|
|
| Vendég_Vendég_Kobra_*_* |
Jun 2 2009, 07:04 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Üdv,
engem az érdekelne, hogy WM6.5re frissíthető-e a készülék majd a későbbiekben. A WiFi kérdés mellett még az is érdekelne, hogy élő szinkronizációs kapcsolat mellett működik-e már a WAP és MMS letöltés vagy még mindig meg kell szakíttatni a kapcsolatot? |
|
|
|
| Vendég_Vendég_* |
Jun 3 2009, 04:46 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Helo,
Mikor megy le az ara? :-) 150-et adnek erte :> Udv: Kolom |
|
|
|
| Vendég_Debi_* |
Jun 8 2009, 08:35 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Tisztelt Speedshop (Czinki Balázs)!
Csütörtöki napon, sikeresen megszereztem Önöktől a Touch Pro 2.-met! :-) A magyar lokalizációval kapcsolatos kérdéseket már régebben tisztáztuk, így arra várok türelmesen. Viszont ehhez a témához kapcsolódik a következő kérdésem is: miután már 4 napja használom a "kütyüt", észrevettem, hogy a ROM frissítés után ha magyar nyelvű lesz a készülék, akkor a billentyűzetét is ki kellene cserélni. Jó a meglátásom, vagy hülyeséget beszélek? Ha jól gondoltam a dolgot, akkor lesz e lehetőség a ROM frissítéssel egyidejűleg, billentyűzetet is cseréltetnem? Előre is köszönöm a segítségüket! Tisztelettel: Debreczeni András. |
|
|
|
Jun 15 2009, 11:55 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 223 Csatlakozott: 15-November 07 Lakhely: 1131 Felhasználó sz.: 40 |
Tisztelt Debreczeni András!
Jól gondolja, mert a magyarított ROM tartalmazni fog egy ékezetekkel teli virtuális billentyűzetet. Ezt külön kérnie nem kell majd, amikor befárad hozzánk a frissítésért (kb 30-35 percet vesz igénybe egy ilyen frissítés. Üdvözlettel: Szerdahelyi Dávid Tisztelt Speedshop (Czinki Balázs)! Csütörtöki napon, sikeresen megszereztem Önöktől a Touch Pro 2.-met! :-) A magyar lokalizációval kapcsolatos kérdéseket már régebben tisztáztuk, így arra várok türelmesen. Viszont ehhez a témához kapcsolódik a következő kérdésem is: miután már 4 napja használom a "kütyüt", észrevettem, hogy a ROM frissítés után ha magyar nyelvű lesz a készülék, akkor a billentyűzetét is ki kellene cserélni. Jó a meglátásom, vagy hülyeséget beszélek? Ha jól gondoltam a dolgot, akkor lesz e lehetőség a ROM frissítéssel egyidejűleg, billentyűzetet is cseréltetnem? Előre is köszönöm a segítségüket! Tisztelettel: Debreczeni András. |
|
|
|
| Vendég_Cs.Sándor_* |
Jun 16 2009, 01:43 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Tisztelt Speedshop!
A kérdésem a következő: Az én készülékem külföldről származik... :-( és magyar nyelv nincs rajta. Ha szeretném magyarosítani az internetről (Microsoft) letölthető a Windows 6.1 magyar verziója. Na az megegyezik az önök által csinált magyarosítással??? A billentyűzet cseréje magyarra, mennyibe kerülne nekem??? Tisztelettel: Cs.Sándor |
|
|
|
Jun 28 2009, 09:37 PM
Létrehozva
|
|
|
Tisztelt Speedshop! A kérdésem a következő: Az én készülékem külföldről származik... :-( és magyar nyelv nincs rajta. Ha szeretném magyarosítani az internetről (Microsoft) letölthető a Windows 6.1 magyar verziója. Na az megegyezik az önök által csinált magyarosítással??? A billentyűzet cseréje magyarra, mennyibe kerülne nekem??? Tisztelettel: Cs.Sándor Kedves Sándor! Sajnos nem minden esetben tudjuk a külföldi készülékekre telepíteni az általunk használt magyarított ROM verziót. A Pro2 esetében ez még nem is jelent meg. Megjelenését követően megpróbálhatjuk rátelepíteni, ha ez sikerül, bruttó 7500 Ft-ba kerül, ha nem, természetesen költséggel sem jár. A billentyűzet magyar karakteressé tételére az InterKey nevezetű segédalkalmazást ajánlom, ami díjmentesen hozzáférhető, letölthető az interneten keresztül. |
|
|
|
Jul 25 2009, 07:07 PM
Létrehozva
|
|
|
Megérkezett a magyarított készülék, és a magyarítás!!!
|
|
|
|
| Vendég_Breki_* |
Jul 29 2009, 09:46 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
|
|
|
|
| Vendég_debi.andras_* |
Jul 31 2009, 01:46 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Tisztelt Speedshop!
Érdeklődnék, hogy a Touch Pro2 Qwerty billentyűzetén miként kell az ékezetes betűket előcsalogatni?? A válaszukat, előre is köszönöm! Tisztelettel: Debreczeni András |
|
|
|
| Vendég_Csaba_* |
Aug 13 2009, 05:26 AM
Létrehozva
|
|
Guests |
Köszönöm a gyors válaszukat!
Nagyon segítőkészek! Szaktanácsadás a csúcs! De miért is kellett kitörölni egy egyszerű, ideillő kérdést? Ami arról szólt, h. miért nem lehet frissíteni a gyári GPS frissítést, ami Radio rom frissítés? Ez akkora nagy kérdés, HTC hivatalos Magyarországi Képviseletétől. Elég lett volna, egy boccs, nem tudjuk.... de kössz a törlést. Ami azt jelenti, NEM TUDJUK! |
|
|
|
Aug 13 2009, 11:19 AM
Létrehozva
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 180 Csatlakozott: 6-November 07 Felhasználó sz.: 1 |
Köszönöm a gyors válaszukat! Nagyon segítőkészek! Szaktanácsadás a csúcs! De miért is kellett kitörölni egy egyszerű, ideillő kérdést? Ami arról szólt, h. miért nem lehet frissíteni a gyári GPS frissítést, ami Radio rom frissítés? Ez akkora nagy kérdés, HTC hivatalos Magyarországi Képviseletétől. Elég lett volna, egy boccs, nem tudjuk.... de kössz a törlést. Ami azt jelenti, NEM TUDJUK! Kedves Csaba! Nem töröltük ki a hozzászólását, amennyiben az technikai okok miatt nem jelent meg, elnézését kérjük! Jelen pillanatban nem tudjuk megmondani így távolról, hogy mi lehet a sikertelen ROM frissítés oka, így kérjük fáradjon el Budapesten a 1134. Klapka u 4-6. szám alatti üzletünkbe és a szervizben megpróbáljuk orvosolni a problémát. Esetleg előtte egy hard resetet kellene végezni és utána megpróbálni a ROM frissítést. A HTC e-clubban semmi ilyen jellegű frissítést nem találtunk, csupán egy az SMS küldést "+ jel és nemzetközi azonosító"-val való számküldéshez való frissítést. Üdvözlettel: Speedshop |
|
|
|
| Vendég_Csaba_* |
Aug 13 2009, 04:43 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Kedves Speedshop,
Kb. 1 hétig volt kint a kérdésem. Sajnos ez távolság miatt nehezen kivitelezhető. Gondolom többen is jelezték Önök felé, hogy megjelent kettő frissítés, mint ahogy ezen a blogon is írnak: http://sanchoblogja.blogspot.com/2009/08/u...touch-pro2.html Az egyik az SMSel kapcsolatban, a másik meg GPSsel kapcsolatban! Én kb. 2009.08.01-02 irtam, még 4-5 napig fent találtam a cikkem. Aztán eltünt. Elnézést kérek, ha tévednék. Amúgy később tapasztaltam, hogy a Rom frissítés csak a európai verzióval ellátott telefonokra jött ki, de még ott is rengeteg probléma volt, mint ahogy egy adott forumon írtak, németek, angolok, ... Tegnap még az adott frissítés fent volt, gondolom a HTC rájött végre a bakira, s hamarosan orvosolja a problámát. S tényleg ne mondják, hogy csak az SMS prefix jelent meg, kérem! Végül is Önök a HTC Magyarország!!! Köszönöm. Bár Örülnék én is a frissítésnek magyar nyelvre, de sajnos nem ér meg, hogy utazzak 3 órát azért, hogy feljussak BP. Sajnálom... Amúgy nagyon jó készülők, nem bántam meg! Főleg aki tudja használni! Csaba |
|
|
|
| Vendég_Didus_* |
Aug 28 2009, 06:19 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Egy kis tanácsot kérnék, eddig is fantasztikusan segítőkész volt mindenki az üzletben. Touch Pro 2, most már műxik minden, Gyrator, Fm rádió, SMS Hotfix stb. Végrehajtottam persze a HTC honlapja által adott ROMfrissítést, amit többek közt a gyakori GPS használat miatt is hajtopttam végre. Utána persze újra magyarítani kellett az üzletben. Sikerült. Azóta két hibám jelentkezik alkalmanként. Néha a Bluetooth jelent hibát, és addig nem használható a fülhallgatóm, amíg újra nem indítok. A nagyobb bajom viszont, hogy rendszeres normális működés után, anélkül, hogy bármi módosítást tettem volna, megbolondult a GPS. Nemcsak a házak között, de szabadtéren is messze letér az útvonalról, hiába van az útraillesztés bekapcsolva, és rendszerint inkjább úgy vettem észre, hogy déli irányba tesz két utcával arréb a ténylegesnél. I-go8.3
Any comment? |
|
|
|
| Vendég_Didus_* |
Aug 29 2009, 04:16 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
No, hogy magamnak válaszoljak, egyelőre azt látszik nyilvánvalónak, hogy az IGO8 és a Bluetooth valamiért üti egymást. vagy egyik, vagy másik megy. Pedig, pont autóban lenne fontos a kettő együtt, ha navigálok és vezetek, meg közben kapok egy telefonhívást.
Hát egyelőre csessze meg. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 3rd September 2010 - 09:57 AM |