honlap, hibák, fejlesztési javaslatok |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
honlap, hibák, fejlesztési javaslatok |
Dec 9 2007, 12:32 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 61 Csatlakozott: 8-November 07 Felhasználó sz.: 5 |
min javítsunk?
min változtassunk? milyen funkciókat, tartalmat hiányolsz? |
|
|
|
Dec 9 2007, 03:37 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 5 Csatlakozott: 9-December 07 Felhasználó sz.: 73 |
Sziasztok!
Észrevettem, hogy az utóbbi időben változott a honlapotok. De azt kell, hogy mondjam, a dizájn-on még nagyon sokat kéne sztem javítani. Kicsit olyan 90-es évekbeli weblap feelingje van a mostaninak. De csak így tovább, jó irányba halad! Üdv |
|
|
|
Dec 10 2007, 09:25 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 336 Csatlakozott: 9-November 07 Lakhely: Budapest Felhasználó sz.: 6 |
Sziasztok! Észrevettem, hogy az utóbbi időben változott a honlapotok. De azt kell, hogy mondjam, a dizájn-on még nagyon sokat kéne sztem javítani. Kicsit olyan 90-es évekbeli weblap feelingje van a mostaninak. De csak így tovább, jó irányba halad! Üdv Szia! Lehet, hogy van benne valami. Bár elsősorban egy webshop/weboldal legfontosabb tulajdonsága, hogy hatékony legyen és az ügyfél gyorsan megtalálja rajta, amit szeretne. Minden szükséges információt elötte legyen mindössze pár kattintással és ne zárja be 2 perc várakozás vagy eredménytelen keresés után dühösen (sok olyan oldalt láttam már, amely talán elsőre szép volt, de használhatatlan). Elsődlegesen ezen dolgozunk nap, mint nap, és biztos vagyok benne, hogy az oldal ezen a téren és kinézet terén is csak fejlődni fog a jövőben. -------------------- Speedshop Kft.
|
|
|
|
Dec 15 2007, 01:06 PM
Létrehozva
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 14 Csatlakozott: 7-December 07 Felhasználó sz.: 56 |
Szia! Lehet, hogy van benne valami. Bár elsősorban egy webshop/weboldal legfontosabb tulajdonsága, hogy hatékony legyen és az ügyfél gyorsan megtalálja rajta, amit szeretne. Minden szükséges információt elötte legyen mindössze pár kattintással és ne zárja be 2 perc várakozás vagy eredménytelen keresés után dühösen (sok olyan oldalt láttam már, amely talán elsőre szép volt, de használhatatlan). Elsődlegesen ezen dolgozunk nap, mint nap, és biztos vagyok benne, hogy az oldal ezen a téren és kinézet terén is csak fejlődni fog a jövőben. Az oldalatok nagyon is használható, nagyon jó (mondhatni meglepően jó) keresőmotorja van, viszont el kell hogy mondjam, hogy első pár használtra számomra elég átláthatatlan volt. Például mire észrevettem azt a kis fórum linket ami ide vezetett... |
|
|
|
| Vendég_lui_* |
Jan 19 2008, 06:47 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Igen lehetne nagyobb betükkel a fórum link.Csak véletlen vettem észre én is.
|
|
|
|
| Vendég_JLT_* |
Mar 21 2008, 10:41 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
A honlapot nézegetve időnként mindig ugrik a képernyő egyet le majd fel, ami nagyon idegesítő, pláne ha éppen valamire klikkelni akarsz. Sokáig azt hittem, hogy a gépem vacakol velem, és több böngészővel is kipróbáltam, de nem. Végül rájöttem, hogy a honlapon a legfelső részen található egy Tipp rész piros felírattal. Ha ebben a tipp részben 2 sorban jeleníti meg a szöveget, pl."Technikai kérdése van? Tegye fel a fórumunkban!", akkor ugrik a képernyő le, majd amikor visszavált egy sorosra akkor vissza. Ezt jó lenne korigálni, mert idegesítő böngészés és olvasás közben is. Köszi.
|
|
|
|
Mar 22 2008, 11:50 PM
Létrehozva
|
|
![]() Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 9 Csatlakozott: 22-March 08 Lakhely: Dunaújváros Felhasználó sz.: 171 |
![]() A termékhez kapcsolódó gombok eléggé össze vannak csúszva (Firefox 2.0.0.12, Opera 9.26, Flock 1.09). Explorer alatt nem, de azt nem fogom használni. -------------------- A három bűvös szó: kérem, köszönöm, abrakadabra.
|
|
|
|
Mar 27 2008, 09:53 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 9 Csatlakozott: 18-February 08 Felhasználó sz.: 141 |
TIPP: bankkártyával is fizethet
Ez csak egy embert zavart eddig rajtam kívül???????? A honlap az ugrálás miatt használhatatlan, tudom-tudom jó mert mozog és odavonzza a szemet de normális weblapkészítő ilyen láma hibát nem csinál mert szutyok és olvashatatlan lesz a lap. Szerintem elég nagy szegénységi bizonyítvány ez így, főleg azért is mert más is jelezte és nem javítottátok ki. Mikor lesz javítva? Dobjatok egy levelet ha kész ugyanis így nincs kedvem itt bármit is elolvasni kiugráló szemekkel! Üdv a fejlesztőnek!! Írassátok be valamilyen továbbképzésre! |
|
|
|
Mar 28 2008, 02:25 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 336 Csatlakozott: 9-November 07 Lakhely: Budapest Felhasználó sz.: 6 |
Szia!
Javítottunk rajta, 1024*768-as felbontástól felfelé már nem ugrál. Remélem, így már kellemesebb lesz a böngészés. -------------------- Speedshop Kft.
|
|
|
|
Mar 28 2008, 04:12 PM
Létrehozva
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 9 Csatlakozott: 18-February 08 Felhasználó sz.: 141 |
|
|
|
|
Mar 28 2008, 04:18 PM
Létrehozva
|
|
|
Szia! Köszönjük szépen, ez már olyan igazi SPEED shopos volt! -------------------- Speedshop Kft.
|
|
|
|
| Vendég_Karesz_* |
Jan 16 2009, 01:02 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Két észrevételem lenne:
1. A keresés nem igazán jó. A Samsung i780-as telót kerestem a honlapotokon, de nem sikerült megtalálnom. Végül a Google adott egy linket. 2. Tudom, h mostanában már röpködnek a megabitek a netszolgáltatóknál, de gyengébb kapcsolat (EDGE) esetén szinte használhatatlan a honlap, olyan adatforgalmat generál. A kezdőlapról eljutni egy telóig ~5-6 megabájt. Üdv Karesz |
|
|
|
Jan 16 2009, 03:52 PM
Létrehozva
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 180 Csatlakozott: 6-November 07 Felhasználó sz.: 1 |
Két észrevételem lenne: 1. A keresés nem igazán jó. A Samsung i780-as telót kerestem a honlapotokon, de nem sikerült megtalálnom. Végül a Google adott egy linket. 2. Tudom, h mostanában már röpködnek a megabitek a netszolgáltatóknál, de gyengébb kapcsolat (EDGE) esetén szinte használhatatlan a honlap, olyan adatforgalmat generál. A kezdőlapról eljutni egy telóig ~5-6 megabájt. Üdv Karesz Szia! Az észrevételt köszönjük, a kezdő oldal adatmennyiségét harmadára csökkentettük. Igyekszünk javítani még rajta! A Samsung i780 -at pedig most már megtalálod itt: Link Samsung i780 tartozékokat pedig itt találsz. Üdvözlettel: Speedshop |
|
|
|
| Vendég_Karesz_* |
Jan 17 2009, 12:54 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Szia! Az észrevételt köszönjük, a kezdő oldal adatmennyiségét harmadára csökkentettük. Igyekszünk javítani még rajta! A Samsung i780 -at pedig most már megtalálod itt: Link Samsung i780 tartozékokat pedig itt találsz. Üdvözlettel: Speedshop Ez gyors volt, köszönöm! |
|
|
|
Jan 16 2010, 11:54 PM
Létrehozva
|
|
![]() Újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 9 Csatlakozott: 22-March 08 Lakhely: Dunaújváros Felhasználó sz.: 171 |
Egy fórummal kapcsolatos észrevétel (bocs, ha nem jó helyre írom):
AdminLady nevű felhasználó levélszemeteket küldözget privát üzenetben. -------------------- A három bűvös szó: kérem, köszönöm, abrakadabra.
|
|
|
|
Jan 18 2010, 10:52 AM
Létrehozva
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 19 Csatlakozott: 15-November 07 Felhasználó sz.: 27 |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 6th September 2010 - 05:39 PM |