Jósoljuk meg a jövőt! |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Jósoljuk meg a jövőt! |
Dec 13 2007, 10:22 AM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 81 Csatlakozott: 7-November 07 Felhasználó sz.: 2 |
Sziasztok!
Ezt a témát azért hoztam létre, mert kíváncsi vagyok szerintetek mi lesz a jövő PC, konzol, laptop, PDA , PNA illetve mobiltelefon téren, illetve mit szeretnétek ( |
|
|
|
Dec 13 2007, 11:44 AM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 336 Csatlakozott: 9-November 07 Lakhely: Budapest Felhasználó sz.: 6 |
Sziasztok! Ezt a témát azért hoztam létre, mert kíváncsi vagyok szerintetek mi lesz a jövő PC, konzol, laptop, PDA , PNA illetve mobiltelefon téren, illetve mit szeretnétek ( PC/PDA/PNA A közeli jövőben esetleg ilyesmit tudok elképzelni: http://www.youtube.com/watch?v=G_FS2TiK3AI PC/PDA/Konzol Szerintem a wireless/vezeték nélküli technológiák és elterjedtségük nagyban növekedni fog. Konzol és PC téren természetesen nagy grafikai előrehaladásra várható, egyre élethűbb megjelenítéssel és nagy teljesítménybeli gyorsulással. A kijelzők szerintem sokkal-sokkal komolyabbak lesznek, jobban olvashatóak, jobb felbontással, jobb kontraszttal stb. (főleg PC-k, de PDA téren is). Technológia általánosságban Távolabbra nézve a 3D megjelenítés és a virtuális világ szerepe fog nőni, akár úgy, hogy egy szemüvegbe épített projektorral vetítjük, majd a dolgokat a retinánkra, ahelyett, hogy monitorok előtt kuksolnánk. 3D video konferenciák, és a VoIP szerepének növekedése is valószínű. (Ian Person) -------------------- Speedshop Kft.
|
|
|
|
Dec 13 2007, 07:04 PM
Létrehozva
|
|
|
Member ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 14 Csatlakozott: 7-December 07 Felhasználó sz.: 56 |
|
|
|
|
Dec 13 2007, 08:33 PM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 336 Csatlakozott: 9-November 07 Lakhely: Budapest Felhasználó sz.: 6 |
<a href="http://index.hu/tech/blog/2007/12/13/tapog...sz_a_windows_7/" target="_blank">http://index.hu/tech/blog/2007/12/13/tapog...sz_a_windows_7/</a> Kiváncsi leszek Igen, ezt láttam - nem semmi lesz Video: http://www.youtube.com/watch?v=rP5y7yp06n0 -------------------- Speedshop Kft.
|
|
|
|
| Vendég_Kibic_* |
Dec 13 2007, 09:57 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
PC/PDA/PNA A közeli jövőben esetleg ilyesmit tudok elképzelni: http://www.youtube.com/watch?v=G_FS2TiK3AI PC/PDA/Konzol Szerintem a wireless/vezeték nélküli technológiák és elterjedtségük nagyban növekedni fog. Konzol és PC téren természetesen nagy grafikai előrehaladásra várható, egyre élethűbb megjelenítéssel és nagy teljesítménybeli gyorsulással. A kijelzők szerintem sokkal-sokkal komolyabbak lesznek, jobban olvashatóak, jobb felbontással, jobb kontraszttal stb. (főleg PC-k, de PDA téren is). Technológia általánosságban Távolabbra nézve a 3D megjelenítés és a virtuális világ szerepe fog nőni, akár úgy, hogy egy szemüvegbe épített projektorral vetítjük, majd a dolgokat a retinánkra, ahelyett, hogy monitorok előtt kuksolnánk. 3D video konferenciák, és a VoIP szerepének növekedése is valószínű. (Ian Person) Szia! A videót má rlátam én is... kár,hogy azt a keleti nyelvet nem értjük persze biztos lesz ilyen is... De ha már a retinára kivetítős kijelzőhöz elég bátrak vagyunk, akkor miért ne küldjünk közvetlen impulzusokat a központi idegrendszernek? Legyünk bátrak! Különben is, mennyivel jobb megvakulni, mint meghülyülni? Szóval szerintem a jövőben az is el fog jönni, amikor simán érzed a szagokat, meg tapinthatod is a gép által kiadott jeleket. (a gép persze lehet majd könnyedén akár beültethető méretű is) |
|
|
|
| Vendég_Vendég_* |
Dec 13 2008, 05:23 PM
Létrehozva
|
|
Guests |
Szia! A videót má rlátam én is... kár,hogy azt a keleti nyelvet nem értjük persze biztos lesz ilyen is... De ha már a retinára kivetítős kijelzőhöz elég bátrak vagyunk, akkor miért ne küldjünk közvetlen impulzusokat a központi idegrendszernek? Legyünk bátrak! Különben is, mennyivel jobb megvakulni, mint meghülyülni? Szóval szerintem a jövőben az is el fog jönni, amikor simán érzed a szagokat, meg tapinthatod is a gép által kiadott jeleket. (a gép persze lehet majd könnyedén akár beültethető méretű is) hello |
|
|
|
Dec 13 2008, 05:58 PM
Létrehozva
|
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Members Hozzászólás: 1,104 Csatlakozott: 15-November 07 Lakhely: Göd Felhasználó sz.: 19 |
-------------------- Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam!
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre és ott legyőznek többéves rutinjukkal! Windows hibaüzenet: A Windows Tűzfal hibát észlelt, ezért letiltotta a következő szolgáltatást: Windows Tűzfal !!! ... Kapuk Vili (Bill Gates) vmit nagyon elszúrt lol |
|
|
|
Jun 30 2009, 01:01 AM
Létrehozva
|
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Csoport: Root Admin Hozzászólás: 225 Csatlakozott: 15-November 07 Lakhely: 1131 Felhasználó sz.: 40 |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 6th September 2010 - 06:00 PM |